Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

 A

Een ongemak van lichaam en geest heeft te maken dat er op zielsniveau iets mag veranderen. Er is een (dis)ease in je lichaam of geest. De disease in je lijf of hoofd heeft een oorzaak op fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel vlak.

Je ziel is niet HAPPY of de dingen zijn niet (meer) passend voor jou en er mag iets veranderen of er wordt juist lichamelijke ongemak gecreëerd omdat dat op dat moment je hoogste goed is. Denk eens aan koorts: je KAN echt niet meer, dus time-out en in bed.

Alles wat het lichaam creëert, heeft een ontstaan in de ziel, als anti-beleid of als leerproces. Ook hoog gevoeligheid/ bewustzijn speelt een rol met het ervaren van ongemak in je lichaam en ziel. 

Het kan zo zijn dat er een kern ligt in het vorig leven ( denk bijvoorbeeld aan angst voor vuur, hooikoorts, straat vrees, blokkades in je spirituele pad) daar waar de negatieve energieën nog opgelost mogen worden.

Via verschillende energieën  breng ik weer ease in je lichaam en zijn. Het enige wat hiervoor nodig is, is de bereidheid van verandering.

Er is meer tussen hemel en aarde. Dus wil je deze stap maken en je beperkingen/ blokkades loslaten. Ben je er klaar voor om uit deze cirkel te stappen? Lees verder op mijn site!!

Als mens heb je veel te verwerken. Het kan zo zijn dat er algehele stress ervaringen zijn of dat je steeds een terugkerend probleem, angst, het gevoel van onmacht ervaart of lichamelijke klachten die niet over gaan of als je een boost wilt voor je lichaam.

Dit zijn de technieken die ik aanbied:

 - Access Bars®(door stapsgewijs het aanraken van 32 punten op het hoofd worden verschillende punten ontladen om jou weer naar je daadwerkelijke kern te brengen naar wie je eigenlijk bent. Het zorgt dat de ruis in het hoofd verdwijnt en algehele ontspanning ontstaat, ).

- Body Processen ( via energie werk worden blokkades of juist de stroming van je energie weer geoptimaliseerd). 

- Engelen Healing en Aquarius Angels® Healing ( heling via engelen energie om jou naar je hoogste goed en zijn te brengen. Terug naar de perfecte jij.)

SRT zuivering. Spiritual Response Therapy. ( daar waar er een algehele zuivering van de ziel toegepast wordt, de blokkades uit dit en uit vorige levens getransformeerd). De SRT is ook specifiek toe te passen op klachten, spiritueel ontwaken of voor huiszuivering.

Ook is in mijn praktijk de mogelijkheid om je leven weer op het juiste pad  door de informatie te krijgen vanuit je hogere zelf met behulp van de engelen door middel van Engelen Kaart Reading en Engelen Jaar Reading.

 

Naast het hebben van een sessie, is er ook de mogelijkheid om cursussen bij mij te volgen.