Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

Body Processen

 

Verschillende Body Processen

Alles wat er gebeurt in je leven sla je cellulair op. Je lichaam geeft je een signaal als er iets aan de hand is. Vaak als mens stappen we daar overheen en achtte we het niet noodzakelijk want......ik moet nog dit, ik moet nog dat en het gaat wel over. Is dat zo?!  Wat als je bewust kan zijn met je lichaam en een ander realiteit kan ontwikkelen samen en met je lichaam? Wat als je in gesprek kan gaan met je lichaam? Lichaam wat heb je op dit moment nodig, lichaam hoe wil je eruit zien?

Elke gewaarwording in het lichaam is via een Body Process te veranderen. Ik laat de energie door je lichaam stromen daar waar het nodig is, waar je lichaam deze aandacht vraagt om te veranderen.

Denk hierbij aan littekens, lichamelijk en geestelijke trauma, psychische omstandigheden, seksualiteit en zelf een energetische facelift. Alle lichamelijke gewaarwording heeft te maken met overtuigingen, blokkades, meningen en oordelen. Ben jij je lichaam? Of bewoon je je lichaam? Hoeveel lol kan je met je lichaam hebben, tot wat ben je in staat, wat kan je bereiken?

Een Body Process duurt ongeveer 1 uur.  Boek hier een Body Process.