Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

 

Body Process cursussen vanuit de Access Conciousness®

 

De MTVSS en de BMM 

De MTVSS is de BOOST voor je immuunsysteem en lichaam!! Bijvoorbeeld als je net ziek bent geweest, als je een slechte weerstand hebt en/of voor mensen met een chronische ziekte.

Dit process is het gehele lichaam:
  -voor je individuele organen: metabolisme en stofwisseling, ademhalingssysteem, zenuwstelsel, spijsvertering, ingewanden, huid, gezicht, skelet, lymfklieren en voortplantingssysteem.
  -voor het immuunsysteem.

Dit proces kan je op het gehele lichaam toepassen, of alleen op de gewrichten of op de organen. Dit proces is voor heel veel lichamelijke gewaar zijn toepasbaar: darmen, spijsvertering, ademhalingssysteem, huiduitslag of ongemakken van de huid, stofwisseling, voorplantingsorganen, skelet, lymfesysteem en hormoonhuishouding. Ook voor mensen met kanker heeft dit proces een enorm effect/ verbetering.


De MTVSS is een boost voor je lichaam. Op deze dag
hoor je alle ins en outs van dit process. Je ontvangt de MTVSS en geeft de MTVSS, je krijgt een manual mee naar huis. De geluidsopname van deze dag krijg je thuisgestuurd.

Deze Body Process is vanuit de Access Conciousness®. Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een ontstaan in het welbevinden van een mens.
Lichamelijk blokkades laat je hier mee los, het zorgt er voor dat je weer terugkomt naar de zelf -supporting system die je werkelijk was en bent. De energie kan weer stromen waar het wilt.
Wil jij een sterkere weerstand, (veel) meer energie, diepe ontspanning, minder pijn en meer plezier met je lijf? Dit ontspannen proces kan je heel makkelijk op jezelf toepassen, ook als je aan het sporten bent.

 

En de Elimination, Eradication & Dissipation of Bio Mimetric and Bio Mimetric Mimicry of others People's Pains, Pathways and Realities (BMM) vanuit de Access Conciousness®.

 

Wat is dat?...
De BMM, de Bio Mimetic mimicry ontlaad je iedereen die je in je systeem eigen hebt gemaakt, die je na aan het bootsen bent. Alles is energie, alles. Op het moment dat je op de wereld komt heb je al contact met andere mensen. Deze mensen om je heen waarvan je de oordelen, hun werkelijkheid, hun pijn en hun levensloop met alles van dien, aanneemt. Daar waar je je best doet om iemand te begrijpen, of de intentie hebt om iemand te begrijpen waardoor je dit in je eigen zijn en lichaam opslaat. Daar waar je het gedrag van iemand anders kopieert en het je eigen hebt gemaakt, in plaatst te handelen vanuit je eigen waarheid en keuzes. Daar waar je je leven creëert vanuit dit standpunt in plaats van je leven te leven vanuit keuzes en mogelijkheden.

Door deze hands-on proces laat je de energie stromen en ontdoe je je van al deze overtuigingen, levensloop, oordelen, pijn en werkelijkheid. Dit Body Process kan je gebruiken voor je ouders, leraar of wie dan ook die een directe en indirect invloed op je hebben uitgeoefend.

Op deze dag geef en ontvang je deze processen, je krijgt de bijbehorende clearings, ook van de BHEECMC'S. Je krijgt het cursus materiaal gedocumenteerd mee naar huis. De geluidsopname van deze dag krijg je na afloop opgestuurd. Je krijgt een officieel certificaat en ik meld je na afloop aan bij de Access Conciousness USA. Je hebt geen vooropleiding nodig en kan gewoon instappen.


De TSS ( Trifold Seqency Systems) . 

De TSS is een hands-on proces en is voor mensen die een trauma hebben meegemaakt; pesten, scheiding, sterfgevallen, ongeluk, ziekte, misbruik (seksueel, lichamelijk en of geestelijk) en dergelijke waardoor hun leven is verandert, iets zo ingrijpends waardoor je uit deze setting handelt en blijft handelen. Juist doordat je iets traumatisch is gebeurt in je leven heb je vaak de neiging om vanuit deze setting te handelen.....voordat....... ...en nadat....... Deze access process zorgt ervoor dat de trauma verdwijnt en dat het geen aanwezige factor is behalve dat je het inderdaad hebt meegemaakt. Dit proces is ook heel toepasbaar voor mensen met PTSS.

Tijdens het proces ligt degeen op een massage tafel en je laat de energie van de TSS lopen. Zachtjes raak je plekken aan op het hoofd om deze te ontladen. Elke plekje op het hoofd staat voor een menselijke eigenschap ( zie bijlage). Het proces zal ruim een uur duren, tijdens de behandeling mag je praten, het hoeft niet.

Naast dit proces krijg je ook de andere variant van de TSS te leren. De TSS of Drug Induces Scenarios and Perfectionism and insanity. Dit proces zorgt ervoor dat je alle drug alsook medicatie, antibiotica en/of alcohol wat je in je lichaam hebt opgeslagen loslaat. Voor de mensen die de Access Bars® hebben gevolgd is dit ook een grote bijdrage. Er is geen voorkennis nodig. De kosten van deze dag €150,-. Ik zorg voor versnaperingen, zout, zoet en drinken. 

Zero Sum of Trauma.

Dit is een hands-on body proces en deze pas je toe daar waar het lichaam is getraumatiseerd. Daar waar je gewend bent geraakt om met pijn te leven omdat er geen anderen oplossingen zijn of werkten. Op het moment dat je je lichaam een traumatische ervaring heeft zal je lichaam een nieuwe pijn- level creëren en functies elimineren om met deze pijn te zijn en te kunnen handelen. Op het moment dat je doorgaat met deze activiteiten zet je je lichaam buiten functie en zullen er meerdere functies uit gaan vallen. Dit proces haalt het trauma, de shock uit het lichaam. Gary Douglas heeft tijdens dit proces ervaren dat botten onder zijn handen zich begonnen te verplaatsten. Dit proces wordt toegepast om het lichaam waar er geen oplossing is om dit te veranderen of daar waar lichamelijke blokkade of beperking is, een opeenstapeling van het pijn waar je denk dat dit niet en nooit zal verbeteren. Ook is dit proces heel toepasbaar voor atleten en voor mensen die fysiek arbeid verrichten en hun lichaam over en overbelasten.

Voorkennis is niet nodig.

 Elimination en Eradication of Patterns of Disharmony.

Wie ervaart er disharmony in zijn of haar lichaam? Er zijn vele mensen die disharmony ervaren in hun lichaam. Deze patronen van disharmony creëert ziekte. Is dit bij jou ook het geval?

Hoeveel patronen van disharmony zijn er opgeslagen in je lichaam en ben je bereidt om dit los te laten? Kan het zo zijn dat je steeds lichamelijke ongemakken hebt en de oorzaak ervan niet kan vinden?
Tot hoever heb jij niet in je familie geprobeerd om iedereen gelukkig en blij te maken en te houden om alle patronen van hun disharmony op te slaan in je eigen lichaam? Je creëert harmony met je lichaam door de de disharmony te vernietigen.

Je krijgt en ontvangt het proces: Elimination en Eradication of Patterns of Disharmony.  Dit is een hands-on Body Process wat alle disharmony uit je lichaam laat verdwijnen. Dit proces en de bijhorende clearings zorgen dat je weer in volledig harmony met je lichaam kan en mag zijn.

Correcting Vision.

Hoe staat het met de visie over deze wereld, klopt deze met de werkelijkheid, dat wat er daadwerkelijk speelt of.......?

Ervaar je oogproblemen? Gary Douglas kon na 3 behandeling van ongeveer 60- 90 minuten zijn bril opzij leggen. Gecombineerd met een ander proces kan het traumatische oogbeschadigingen verhelpen. Ook help dit proces bij sinus problemen en je dit proces ...kan je toepassen op je huisdieren. Dit proces is een combinatie van 15 andere processen dus wat kan dit proces je allemaal gaan brengen!!!!!

Deze dag leer je alle ins en outs van dit proces. Je krijgt de basis uitgelegd van de Access Conciousness en je ontvangt en geeft dit proces. Je krijgt een naslagwerk mee naar huis met alle bijbehorende clearings en na het volgen van dit proces meld ik je aan bij Acces Conciousness USA. Na dit proces kan en mag je dit uit gaan wisselen met andere mensen, toepassen in je praktijk of de mensen om je heen laten ervaren.

Kom je ook? Ga ik je op deze dag zien???? :). Je bent van harte welkom!!!

Contact voor aanmelden.

 

 

Elimination & Eradication of All Angst and Upset locked in Bodies and the Eradication of What Locks Out Total Awareness. (Eliminatie en uitroeiing van alle Angst en Boosheid opgesloten in lichamen).  

Elimination & Eradication of All Angst and Upset locked in Bodies and the Eradication of What Locks Out Total Awareness. (Eliminatie en uitroeiing van alle Angst en Boosheid opgesloten in lichamen)

Dagelijks hebben we te maken met stress en angst. Dagelijks zijn we hier gewaar van. Hoe vaak als mens slurp je de stress op in je lichaam,  in je schouders, je rug, je verteringsorgaan? Dit proces zorgt ervoor dat je alle angst en boosheid uit je lichaam los kan laten. Op het moment als je onder stress functioneert hoe gewaar en bewust ben je dan? Dit is een manier om alle stress die je hebt opgeslagen en meemaakt loslaat.

 Als ontvanger lig je comfortabel op een massagetafel en de gever activeert de energie van het proces door de handen op het lichaam te leggen. Het lichaam is daardoor in staat om de energie weer te laten stromen en op die manier de stress, boosheid en angst of een zachte en efficiënte manier los te laten. Wat je kan ervaren is een hele diepe ontspanning en een gevoel van een nieuwe ruimte in je lichaam en hoofd.

Zie  Contact voor aanmelden.

 

Oldings:

Body process van de Access Conciousness: Oldings.

Ik word al een jaartje ouder! Ik ben niet meer zo flexibel als vroeger!! Het hoort bij mijn leeftijd. Ik ben te oud voor dat soort gekkigheid!...
Op dat moment verbind je leeftijd aan je zijn. Of iemand vertelt jou: je bent te oud om dat te doen, veroudering of ouder worden laat zich zien. Je gaat je gedragen naar…….of juist visa versa. Wat als dit er helemaal niets mee te maken heeft, wat als je dit los kan laten? Je voelt je zo oud als je bent! Wat als het niets met leeftijd te maken heeft!!!!

Bij dit proces wordt het effect van ouder worden ontdaan.
Men hoeft niet ouder te worden met beperkingen. Wat als je gewoon kan zijn!!!
Je kunt dit proces doen op lichaamsdelen waar je hebt besloten dat het te oud om iets te doen of/en daar waar je besloten had dat je te jong bent om iets te doen. .

Het is een hands-on body proces op het gehele lichaam. Hoeveel zelfopgelegde en andere opgelegde verjaring/ leeftijdsverbindingen heb je op je lichaam en je zijn gemaakt?

Op deze dag ontvang en geef je dit proces. Je krijgt de bijbehorende clearings en naslag werk mee naar huis. De basis van de Access Conciousness wordt uitgelegd en je krijgt een officieel certificaat. Na deze dag mag je dit proces ook gaan geven en het uitwisselen met anderen mensen.

Via Contact voor je aanmelden.

Acces Bars® 

Access Bars®?????? wat is dat?

Voor degene die dit nog niet weten. Er zijn 32 punten op het hoofd wat in verbinding staat met jou persoonlijke ik. Persoonlijk ik? ja hoe je handelt, hoe je dingen ervaart, waar je conclusies uit getrokken hebt en je verwachting over  hebt gecreëerd. De ik, die jij je eigen hebt gemaakt en van de dingen waar van ...je denkt en dacht: het is zo, omdat het zo is en omdat je het altijd zo gezien en ervaren hebt. Door de Bars te laten runnen/lopen ontlaadt je je alle conclusies, gedachten, beslissingen, oordelen en overtuigingen. In plaats dat je uit een polariteit leeft wordt je weer teruggezet in de daadwerkelijke jij, de daadwerkelijk blauw druk. De ruis wordt tijdens het hebben van de Bars sessie van de lijn afgehaald. Niet alleen uit dit leven ook uit de vele levens hiervoor.

Om een aantal van de 32 punten te noemen: lichaam, heling, communicatie, connecties, creativiteit, seksualiteit, gewaar zijn.

Het verfrist en het ontspant en je leven zal gaan veranderen.
En er is nog een hele rij waar een Bars sessie zijn werking op heeft:

BARS SESSIE!
*Stress vermindering of burn out
* Migraine aanvallen
* Insomnia, beter slapen en energiek overdag
* Zwangerschap, bevallingen en postnatale blues
*heel toepasbaar voor baby’s en kinderen
* Depressies
* Blessures
* Postoperatieve zorg
* Reuma
* Versterking van het immuun systeem
* Relatie problemen
* Geldzaken
* Loopbaan keuzes / veranderingen in carrière
* Voor examens en betere cijfers
* ADD / ADHD / Dyslexie/ Autisme
* Persoonlijke en spirituele groei en gewaar zijn

* Het creëert rust en ruimte
* Om jezelf te verwennen!!

Wat gaat het voor jou doen? Welke bijdrage zal het voor de mensen in je praktijk zijn, vrienden, familie?

 

Zie Contact  voor aanmelden.