Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

Wie ik ben.

Dit ben ik. Ik ben Anna.

 

Dit was ik: als kind zijnde was ik stil, teruggetrokken, observerend, bang voor wat komen zou en alles nauwlettend in de gaten houdend. Ik was vaak ziek en heel moe. Ik was bewust en ik ben bewust. In plaats dat ik dit als belemmering zie gebruik ik het nu als verrijking.

Alles was zwaar en moeizaam voor mij en nu loop ik (bijna) elke dag vol energie en genietend dagelijks door mijn leven. Ik geniet en ik ben volledig gaan beseffen dat ik mijn eigen wereld kan creëren en maken. Iedere dag sta ik vol verwondering te kijken naar mijn creaties die ik maak en i.p.v. dat het mij overkomt weet ik dat ik hier zelf volledig aandeel ik heb (the good, the bad and the ugly). Sinds ik met het engelenwerk ben begonnen heb ik geen paracetamol meer in hoeven te nemen. Ik heb weleens hoofdpijn of ik ben moe en ik WEET dan eigenlijk dat er iets speelt waardoor dit ongemak wordt gecreëerd en ik onderneem gelijk actie of besluit. 

Wat geeft je lichaam aan?

Dat betekent niet dat ik geen off dagen heb, want die heb ik ook. EN niet zo een klein beetje ook. Steeds sneller kom ik uit mijn "dip" en besef steeds meer en vaker dat ik en alleen ik daar verantwoordelijk voor ben. En ik dit dus ook kan veranderen.....alles is een keuze :).

Door mijn verleden en door wie ik was en nu ben, is mijn eigen ontdekkingstocht geweest.

Ik ben mijn eigen trukendoos gaan creëren en ik wil dit graag met jullie delen. Weet: ik heb een gecompliceerde jeugd gehad, ik heb in een heftige burn-out gezeten toen ik 24 jaar was ( therapie en aan de anti depressiva). Ik heb mezelf gedistantieerd van het leven door middel van alcohol en blowen ( vanaf mijn 14de jaar tot 21 jaar heb ik dit gedaan). Ook met het roken ben ik (nooit gedacht dat het mij zou lukken en doordat ik moe was van het steeds te moeten halen en inplannen wanneer ik kon roken en hoeveel) mee gestopt op mijn 27ste leeftijd. 

Ik heb sinds mijn 7-de jaar diabetes mellitus en vanaf mijn 16de gebruik ik thyrax i.v.m. een te langzaam werkende schildklier. Sinds mijn 18de jaar gebruik ik B12 injecties. Ik heb 3 behoorlijke "grote" "ongelukken" gehad. Ik heb een stabiel rug factuur gecreëerd nadat ik met paragliden tegen de berg ben opgevlogen( dat was een "uitvlucht" van een behoorlijke destructieve relatie waar ik in zat en de eye-opener; hoeveel was ik waard voor mijzelf?!) en ik heb mijn rechterbeen horizontaal en verticaal gebroken doordat ik gevallen ben met skaten( in de tijd van mijn burn-out) Nu achteraf kijkend een behoorlijke creatie. Ik was behoorlijk extreem met mij cry voor hulp !!!!! Ook de visie over mijzelf was: als iemand mij naar de k.... helpt, ben ik dat zelf wel (oeps.....bijzondere creatie).  Ook het inzicht dat mijn lijf veel blijer is met energiewerk i.p.v. de fysio. Juist daardoor is de fysio niet meer nodig en werkt dat juist averechts op mijn lijf.

Ik voel mij een wandelende bewijs dat het anders kan.

Regelmatig een bezoek gebracht aan een psychologen/ NLP-trainers en niets dekte de lading. Een karma-healing heeft mijn leven verandert. Mijn leven na deze healing is 180 graden gedraaid. Dat was voor mij de kick-start om aan het werk te gaan. Studies gaan volgen, basiskennis, uitbreiding en verdieping. En door!!! I Like my Life :)

Sinds ik met de engelen energie ben gaan werken ben ik serieus gaan ruimen en clearen. Zelf mijn thyrax medicatie kon naar beneden worden gebracht. Dagelijks gebruik ik mijn tools waardoor ik zoveel meer ontvankelijker en open in het leven sta.

 Ik heb gemerkt en ik besef en weet dat lichamelijke, geestelijke, emotioneel en/of spiritueel ongemak wordt gecreëerd omdat er iets in je systeem mag veranderen.


Juist door middel van het runnen van de Bars®, het geven en ondergaan van body processen en bewust bezig te zijn met energie werk heb ik mijzelf op de rit. Omdat ik besloten heb dat ik het anders wilt, dat ik wil veranderen!! Omdat ik ik ben, ik deze keuze maak en ik besef en weet dat als ik dingen wil veranderen en ik die verandering aan kan brengen. Ik ben degene die mijn leven creëert.

Dus wil je veranderingen? dan ben jij degene die de stappen mag nemen. Mijn leven is volledig verandert en ik weet dat waar ik vandaan kwam: alles is te healen of te verbeteren!!! Ik help je graag een handje.

 

Ik ben altijd bezig geweest met de mens, het lichaam en de psyche. 

Wat is de oorzaak dat iemand ziek of pijn heeft of steeds een terugkerend probleem heeft? 

Wat als het niet noodzakelijk is om te weten waar iets vandaan komt en hoe fijn is het om te beseffen dat je door bewustzijn en energie werk jezelf zo veel beter in je vel kan zitten. Ik help je weer terug te keren naar wie je daadwerkelijk bent, in je volledige zijn en in je eigen uniekheid.