Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

SRT Zuivering (Spiritual Response Therapy)

Als ziel bewonen we onze lichaam. Wetende dat we als ziel alles al geweest zijn, the good, the bad and the ugly nemen en hebben we ook negatieve energieën/ programma's meegenomen uit vorige levens.

Via een ziels- zuivering wordt dat getransformeerd alsook de negatieve energieën die je mee hebt gekregen vanuit de familie lijn. Op het moment dat een ziels-zuivering plaatsvind gaan ons hogere zelf met elkaar in gesprek. Je hogere zelf geeft aan waar er blokkades/ negatieve programma's liggen en via de zuivering worden dit in het licht gebracht.

Eerst start ik met een algemene zuivering, daar waar de algemene blokkades liggen worden in het licht gebracht. Na deze zuivering kan er specifiek worden gezuiverd......lees; een specifiek onderwerp (bijvoorbeeld vermoeidheid, ziekte, angsten, alles waar je een zuivering op wilt hebben) of een innerlijke kind zuivering (alle blokkades van je innerlijke kind worden in het licht gebracht) of een Brain Restructering ( dit zorgt voor je spirituele groei en je negatieve basisverklaringen worden omgezet naar positieve basisverklaring).

Tevens is dit ook de manier om een huiszuivering te doen. Tijdens deze zuivering, de Holy Spirit Washdown, worden alle negatieve energieën in het huis verwijdert. Er wordt gekeken naar de blokkades, verstoringen in het huis en deze worden verwijdert. Ook worden de elektrische verstoringen in en rond het gebouw/ je huis aangepakt. De aard/waterstralen, breuklijnen en scheuren, alle portalen en energie openingen worden verwijdert en in het licht gebracht. 

Je ervaart gelijk een verandering in de atmosfeer.

 
Holy Spirit Washdown; zuivering van je huis. 

 

 

 

Je kan er voor kiezen om in mijn praktijk te komen of dat de zuivering op afstand wordt gedaan. ( ik heb dan al je gegevens nodig: volledige naam en geboortedatum en voor een huiszuivering; de medebewoners, straat,huisnummer en gemeente).

Kijk bij Tarieven voor de prijs en bij Contact voor aanmelden.