Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

Engelen Healing en Aquarius Angels® healing

Engelen healing.

Tijdens de healingsessie werken de engelen door mij heen.
Aan het begin van de sessie bespreken we het doel wat u geheeld wilt hebben.

 

Karma healing.

Vele problemen en ongemakken kunnen ook de oorzaak hebben in een vorig leven. We spreken dan van een karma. Vaak worden deze problemen afgedaan met: zo is het altijd geweest, zo ben ik nu eenmaal, ik weet niet beter dan......Bij een karma healing is er sprake van een probleem wat continu voorkomt bijvoorbeeld: angst voor water, angst voor vuur, relatie problemen, geld problemen, bepaalde rituelen die u niet los kan laten en die u belemmeren, steeds terugkomende gebeurtenissen waar je denkt geen invloed op te hebben.

 

Derde oog healing.

Als het derde oog gesloten is heeft dat met meerdere factoren te maken: angst en het gebruik van bepaalde voedingsstoffen is het voornaamste.

Bij een derde oog heling gaan we samen met Aartsengel Raphaël op zoek naar de reden waarom deze gesloten is. Angsten verdwijnen met betrekking tot het spirituele en je gaat de daadwerkelijke beelden zien en interpreteren. Het lijntje met het spirituele wereld is geopend. Een geopend derde oog zorgt ervoor dat je de berichten en beelden van het Omniversum duidelijk ontvangt en interpreteert.

Het is een boost voor je vijfde zintuig!!!

De Aquarius Angels® healing.

Sinds december 2012 zitten we in het Aquarius-tijdperk. Dat betekend dat we in een nieuwe trilling zitten.

Een nieuwe trilling, een andere healingsvorm.

Deze healing gebeurt met het licht aanraken van plekken op uw lichaam. Met de intentie om deze plekken, die met elkaar in verbinding staan, naar de goddelijke perfectie te brengen.

Aan het einde van de sessie wordt de karmische schoorsteen gebruikt. Deze karmische schoorsteen zorgt ervoor dat alles met betrekking tot het doel van de sessie uit uw lichaam en uit uw "zijn" verdwijnt.

Naast deze behandeling krijg je een flesje Lastral® mee naar huis. In dat flesje zit het trillingsniveau van de sessie. Het is de bedoeling dat U gedurende maximaal een maand 4 maal per dag 4 druppels vermengt met water en deze inneemt.

De Aquarius Angels® healing bij dieren.

Waar vroeger het dier aanwezig was als arbeidskracht en voedselvoorziening is nu het dier bij de mens om de mens te dienen als gezelschap, als maatje, om emoties te verwerken en om de mens te leren wat onvoorwaardelijke liefde is.

Vaak hoor je van mensen; het lijkt wel alsof de hond weet dat ik verdriet hebt. Het dier is een gevoelig wezen, het dier reduceert de energieën en de problemen van de mens. Zo kan het dus voorkomen dat het dier allerlei klachten heeft wat terug te brengen is bij de verzorger of het gezin. Het dier is als het ware de spiegel van de verzorger en het gezin.

Nu is er ook voor dieren een Aquarius Healing® mogelijk. Ik kom in contact met het dier en ik vertel wat het dier en de engelen te vertellen hebben over de aanwezige klacht. Daarna wordt het dier behandelt en na afloop krijgt het dier Lastral® druppels.