Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

Engelen Cursussen:

Werken met Engelen 

Werken met Engelen & Energie.

Ik heb jaren met vage klachten en terugkomende klachten rondgelopen totdat ik met het engelenwerk in aanraking kwam. Dit is voor mij een reset geweest: wie ik was, hoe ik mij voelde en het besef hoe vatbaar ik was voor de energie van anderen.

Na de eerste kennismaking met het engelenwerk ben ik in de boeken gedoken,  heb ik vele cursussen gedaan, alles wat betreft de kennis en weten van de mens, energiewerk en... de holistische oorsprong van ziektes, mezelf getransformeerd. Omdat ik er klaar mee was en zo niet verder wilde!!!

Wat is de oorzaak en nog niet eens zozeer de oorzaak te hoeven te weten, het door energiewerk te transformeren. Het lichaam en je zijn mag gevoed worden en mag verzorgd worden. Jij als persoon bent de enige die dit kan bewerkstelligen. Je gedachten, gevoeligheid en je bewustzijn zorgt ervoor dat je het opslaat in je lichaam en juist om hier objectief naar te kijken en dingen juist te laten en of juist te doen kan jezelf hier een verandering in aanbrengen. Hoe zorg je voor jezelf? Sta je in dienst van een ander of sta je in dienst van jezelf. Hoe vaak ben je bezig met je ratio? Hoe vaak knal je je gewaar zijn dicht omdat het te heftig en te confronterend zal zijn of juist denk dat dat is. Wat als je gaat beseffen dat je altijd een keuze hebt? Wat als er nog meer mogelijk is?

Dagelijks gebruik ik de tools van het engelenwerk en vraag ik de engelen om hulp.  Met nog de kers op de taart gebruik ik ook de tools van Access Conciousness. Mijn lichaam is blij en bruist!!! Fysio is al maanden geleden gestopt, ik ben ruim 2 jaar niet meer ziek geweest en paracetamol ligt al zeker 5 jaar in de kast. Ik sta als een geheel ander mens in het leven :). In mijn leven!!!!

Omdat ik weet dat het ook anders kan!!!!

Hierbij geef ik jullie de mogelijkheid om de informatie die ik jaren heb verzameld en gebruik, ook te ervaren, om de shift te ervaren. We bespreken alle engelen en waar je ze voor kan vragen. We gaan het hebben over je heldere kanalen en hoe je deze kan versterken. De manier hoe de engelen met jou communiceren en jij met de engelen kan communiceren. Ik bespreek aard gebonden geesten en entiteiten en het effect op je leven. En we gaan het hebben over spirituele hygiëne en energie werk.

Je krijgt een naslagwerk mee naar huis en ik zorg voor een soepje bij de lunch.

Kom je ook?  

Zie Contact voor aanmelding of vragen voor deze cursus.

Vragen aan de Engelen:

Deze cursus is een vervolg van de cursus Werken met Engelen& Energie.

Tijdens deze cursus zal je gaan werken met engelenkaarten. Je leert om een veilige omgeving op te zetten om op een veilige en een duidelijke manier een kaartreading te geven. Hoe en op welke manier je de kaarten leest en de berichten van de engelen doorgeeft. De DO'S en DON'T. Ik bespreek de verschillende van de kaartensets en welke kaarten set je het beste kan gebruiken. Je leert 3 verschillende soorten kaartreadings die je gelijk gaat ervaren en uit gaat wisselen: een normale reading, een relatie reading en een zielendoelreading.

 

Zie Contact voor aanmelding of vragen over deze cursus.