Van "Anna naar Beter"..  

Rust, Ruimte en Zijn.

Access Conciousness®

De grondleggers van Access Conciousness®  zijn Gary Douglas en Dain Heer. Access Conciousness® betekent letterlijk toegang tot je bewustzijn. Via de tools, technieken en processen van de Access Conciousness® kan je meer toegang creëren of juist bewuster met je bewustzijn omgaan. Als mens neig je vaak te handelen uit emoties, gevoelens en gedachtes. Het handelen uit trauma, drama in plaats van te kijken wat er mogelijk is zonder gevecht te gaan met wat is en wie je bent. Wat als je jezelf los kan maken van alle oordelen/vooroordelen, aannames, conclusies en overtuigingen?

 

Access Bars®:

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen met het veranderen van hun lichaam, hun leven, gezondheid, gewicht, geld, seks, relatie, angsten, stress en nog veel meer!! Lees hier meer over de Access Bars®.

 

Body Processen.

Alles wat er gebeurt in je leven sla je cellulair op. Je lichaam geeft je een signaal als er iets aan de hand is. Vaak als mens stappen we daar overheen en achtte we het niet noodzakelijk want......ik moet nog dit, ik moet nog dat en het gaat wel over. Is dat zo?!  

Wat als je bewust kan zijn met je lichaam en een ander realiteit kan ontwikkelen samen en met je lichaam? Wat als je in gesprek kan gaan met je lichaam? Lichaam wat heb je op dit moment nodig, lichaam hoe wil je eruit zien? Lees hier meer over de Body Processen.