ABC Engelen.  

Rust, Ruimte en Zijn.

Spoken?!

 

Dinsdag 23 januari 2018 van 9.30-14.15.

Spoken?!

Aangezien het dagelijks in ons bestaan is en we hier niet (altijd) bewust van zijn kan het voor vele lichamelijke, geestelijke, persoonlijk ongemak en blokkades zorgen.

Aardgebonden geesten en entiteiten.

En ze zijn overal om ons heen. Wat dat kan veroorzaken is heel gevarieerd; (extreme) angsten, gedragsverandering, frictie, vermoeidheid, versterking van jaloezie, versterking van drugs, alcohol, rookgedrag e.d, lichamelijke malaise en veranderingen, belemmeringen, blokkades, het lijkt niet te stromen, noem maar op.

Ik was vroeger vooral bang!! Angstig en ik had te maken met ook het lichamelijke ongemak (moe, lamlendig, bang, boosheid en dat soort dingen).

Sinds ik met mijn werk ben begonnen, is dit ook een onderdeel waarin ik mij ben gaan specificeren. Ik merk nu dat ik er geen "last" meer van heb, dat mijn leven stroomt, dat ik in mijn energie ben en geen last meer heb van lichamelijke ongemak, verstoorde nachtrust en angsten.
Doordat ik weet dat deze aardgebonden geesten en entiteiten overal zijn en ik heb gemerkt wat de invloed hiervan kan zijn, heb ik besloten om een cursus te geven op vrijdag 24 november.
Deze dag gaan we alles bespreken van aardgebonden geesten en entiteiten en meer. De wie, wat, waar, hoe en op welke manier ermee om te gaan alsook er voor te zorgen dat je er geen "last" meer van hebt en je voordeel ermee te doen. Doordat ik zelf heb ervaren wat het verschil brengt bij deze manieren van werken, heb ik de prijs van de cursus zo laag mogelijk gehouden. Doe er je benefit ermee.
Dit is de kans om jezelf van deze energieen te ontdoen en aan het stuur van je leven te zitten.

Wanneer: 23 januari 2018
Tijd: 09.30-14.15
kosten: €80
Plaats: Leiden, Ballonpad 2, 5 minuten van Leiden C.S

Na afloop krijg je alles gedocumenteerd mee naar huis en stuur ik je de geluidsopname van deze dag op.

voor aanmelden: Cursus: Spoken?!